Je bestelling

Met een groep reizen met mobiele Passen

Kunnen we al onze Passen toevoegen aan één apparaat, ook als we ze afzonderlijk hebben gekocht?

Ja, je kunt Passen uit afzonderlijke bestellingen toevoegen aan hetzelfde apparaat. Je hebt de achternaam en het Pasnummer op elke Pas die je wilt toevoegen nodig. Deze zijn te vinden in de bevestigingsmail van elke bestelling.

Moet ik alle Passen op mijn apparaat tegelijk activeren?

Nee, jullie Passen hoeven niet tegelijk geactiveerd te worden. Je kunt elke Pas afzonderlijk activeren in My Pass wanneer je maar wilt, maar uiterlijk op de dag dat je op reis gaat.

Je kunt een Pas na activatie niet meer verwijderen van een apparaat, dus je groep zich niet opsplitsen en afzonderlijk reizen als alle Passen op hetzelfde apparaat staan.

We hebben al onze Passen tegelijk gekocht in één bestelling. Moeten we al onze Passen op hetzelfde apparaat activeren?

Nee, je kunt gemakkelijk Passen uit dezelfde bestelling op verschillende apparaten toevoegen en activeren. Volg de link in de bevestigingsmail en kies welke Passen je wilt toevoegen aan het apparaat dat je gebruikt. Ook kan elke reiziger zijn Pas toevoegen aan zijn eigen apparaat door zijn achternaam en Pasnummer die in de bevestigingsmail staan in te voeren.

Kunnen we Passen overzetten naar een ander apparaat zodat we apart van elkaar kunnen reizen?

Ja, je kunt je pas tijdens het reizen overzetten naar een ander apparaat.

Open de app op het apparaat waarnaar je je pas wilt overzetten, ga naar Mijn pas en voeg je pas toe met de in de bevestigingsmail van je bestelling vermelde achternaam en pasnummer.Tik desgevraagd op 'Pas overzetten' en volg de stappen om je Pas naar het nieuwe apparaat te laten overzetten.Houd er rekening mee dat je dit slechts één keer kunt doen.

Ook als jullie je Passen samen hebben gekocht, kun je ze gemakkelijk toevoegen aan verschillende apparaten, zodat je ook apart kunt reizen.

Kan ik een reis koppelen aan meer dan één Pas?

Nee, elke reis kan maar aan één Pas worden gekoppeld. Als je een reis wilt koppelen die al gekoppeld is aan een Pas, dupliceer de reis dan en koppel de kopie aan een andere Pas.

Je moet alle deelreizen toevoegen aan alle reizen. Je kunt gemakkelijk deelreizen tegelijk toevoegen aan meerdere reizen vanuit de planner. Tik en selecteer aan welke reizen je je deelreis wilt toevoegen.