Je bestelling

Mobiele Pas van Interrail verifiëren

Verificatie
Waarom moet ik een verificatiemethode zoals een vingerafdruk of pincode instellen?

We vragen je om een verificatiemethode in te stellen om je persoonlijke gegevens op je Pas te beschermen, zoals je paspoort of ID-nummer. Je kunt alle verificatiefuncties op je apparaat gebruiken, van een toegangscode tot een vingerafdruk of gezichtsherkenning.

Welke pincode of toegangscode gebruikt de app?

De app gebruikt de verificatiefuncties van je apparaat, dus de pincode of toegangscode is hetzelfde als de code die je gebruikt om je telefoon te ontgrendelen.

Registreert de app mijn verificatiegegevens?

Nee, de app heeft geen toegang tot je verificatiegegevens en registreert deze niet. We slaan deze informatie op geen enkele manier op.

Wat als mijn telefoon geen verificatiefuncties heeft?

Als je apparaat geen verificatiefuncties heeft, dan vraagt de app je om een toegangscode aan te maken om je Pas en ticket te beveiligen.